faillissement

insolventie

EBL

EBL-Advies

debiteurenbeheer

no cure no pay

doorstart

doorstartonderzoek

technisch faillissement

incasso-intermediair

incasso

MKB administratie uitvoeren

salarisadministratie

Vorderingen incasseren

boekhouding uitbesteden

Hengelo

Almelo

Enschede

Twente


Als MKB-er is het vaak lastig uw recht te krijgen. Ook al denkt u sterk te staan, toch kost het enorm veel moeite en geld om uw gelijk te krijgen. Juridische procedures zijn kostbaar en resultaten nooit gegarandeerd.

Toch kan het volgens EBL Advies anders. EBL Advies biedt een aantal alternatieven voor de gang naar de rechter. Door haar inmenging kunnen juridische procedures voorkomen worden tegen een fractie van de bijbehorende kosten.

EBL Advies stelt zich ten doel organisaties te voorzien van bedrijfsjuridisch advies waarvan de toegevoegde waarde aantoonbaar is. Startpunt is daarbij uw bedrijfseconomische belang. De visie hierop is dat veel problemen te zeer worden verjuridiseerd terwijl een meer praktijk gerichte oplossing vaak voor de hand ligt.

Op enig moment kan bij u de behoefte bestaan om de hulp van een juridisch specialist in te schakelen; een specialist die weet hoe de antwoorden op uw juridische vragen doorwerken in de praktijk. Wij combineren relevante juridische kennis én ervaring en adviseert u op welke wijze u het beste om kunt gaan met zowel de door u gestelde vragen als de door ons gegeven antwoorden.

Wij richten ons met name op de volgende rechtsgebieden:

  • Insolventierecht
  • Incasso
© FransenMedia | 2007 - 2022