faillissement

insolventie

EBL

EBL-Advies

debiteurenbeheer

no cure no pay

doorstart

doorstartonderzoek

technisch faillissement

incasso-intermediair

incasso

MKB administratie uitvoeren

salarisadministratie

Vorderingen incasseren

boekhouding uitbesteden

Hengelo

Almelo

Enschede

Twente


EBL Advies wil u, ondernemers, graag adviseren, begeleiden en praktische hulp bieden bij het afwenden van een dreigend faillissement en bij het in goede banen leiden van een onafwendbaar faillissement.

Veel MKB-ondernemingen zien langzaam maar zeker hun reserves slinken en krijgen te maken met liquiditeit - en solvabiliteitsproblemen. Verantwoordelijkheden en risico's van het werkgeverschap nemen toe, terwijl men wacht op economisch herstel!

EBL Advies helpt u uw positie op voorhand te versterken en beperkt de schade als het onver-hoopt misgaat door samen met u de juiste koers te (her-)vinden of door het veilig stellen van uw belangen bij (dreigende) schade in het geval van insolventie van uw contractspartij.

(Dreigend) faillissement?
Als uw onderneming onverhoopt in zwaar weer raakt, zoekt u uiteraard het beste juridisch advies. Of het nu gaat om een her-structurering of doorstart, al dan niet via surseance of faillissement, EBL Advies zet alle juridische en financiële aspecten helder voor u op een rij. U kunt dan weloverwogen uw koers bepalen! Maak vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens dit voor u kosteloze intakegesprek wordt u de gelegenheid geboden uw verhaal te vertellen, en inventariseren wij samen met u de problemen, hun oorzaken en de gevolgen.

Lees een voorbeeldcasus 'Bouwbedrijf Jans'

© FransenMedia | 2007 - 2022