faillissement

insolventie

EBL

EBL-Advies

debiteurenbeheer

no cure no pay

doorstart

doorstartonderzoek

technisch faillissement

incasso-intermediair

incasso

MKB administratie uitvoeren

salarisadministratie

Vorderingen incasseren

boekhouding uitbesteden

Hengelo

Almelo

Enschede

Twente


Aan wie geeft u uw vorderingen uit handen?
Vorderingen uit handen geven, is een kwestie van vertrouwen. Vertrouwen in de integriteit, betrouwbaarheid, kundigheid en tact van de expert die u inschakelt. U vindt al deze eigenschappen bij EBL Advies, een onderneming die haar specialistische kennis aanbiedt aan bedrijven in de MKB sector. Als zelfstandig en onafhankelijk incassobureau beheersen wij het incassovak tot in de finesses. En dat merkt u. Door samen te werken met EBL Advies bent u verzekerd van een succesvolle, eerlijke en correcte incassoprocedure.

Wij werken volgens het no-cure, no-pay principe:
Ongetwijfeld heeft u ze ook. Klanten die niet willen betalen. Vaak gaat het om kleine factuurbedragen. Misschien wel zo klein dat u denkt, als ik dit via een incassobureau laat innen, kost het meer dan dat het opbrengt. Wat EBL Advies betreft is niets minder waar. Als u uw onbetwiste vordering bij ons onderbrengt, brengen wij de buitengerechtelijke incassokosten bij de debiteur in rekening, deze betaalt u dus niet zelf.

Alleen als de debiteur klant de vordering betwist, of als tot een gerechtelijke procedure overgegaan moet worden, worden deze kosten in overleg met u aan u doorberekend, voor zover zij niet op uw klant te verhalen zijn.

Door deze garantie kunt u er zeker van zijn dat er ons alles aan gelegen is om uw dubieuze debiteuren op een snelle en efficiƫnte werkwijze tot betaling aan te zetten.

U LOOPT DUS GEEN ENKEL RISICO!

Neem daarom een wijs besluit en kijk vandaag nog uw boekhouding door, om te zien welke facturen in aanmerking komen voor een opdracht. Bel ons en wij zorgen voor de rest.

Lees hier uitgebreid verder over onze incasso diensten

Als u zich blijft focussen op uw core-business, dan doen wij dat ook. Vul onderstaand formulier in om te ontdekken hoe effectief moeilijke situaties opgelost worden.

Uw gegevens:
Gegevens van uw debiteur:

Eventuele opmerkingen:

Gegevens veilig versturen:

© FransenMedia | 2007 - 2022